Casovi engleskog jezika za decu skolskog uzrasta


U centru stranih jezika Kodi casovi engleskog jezika za decu skolskog uzrasta se organizuju dva puta nedeljno po 45 min. Nastavni plan je uskadjen sa planom rada drzavnih skola pa je tako u jednoj skolskoj godini ukupno 72 casa engleskog jezika. Nastava je koncipirana tako da deca nauce vise i prosire znanje engleskog jezka, upoznaju se sa kulturom, vezbaju govor, imaju razne edukativne radionice, prave projekte, itd.

Termini casova se odredjuju na prvom roditeljskom sastanku tako da se trudimo da se prilagodimo potrebama ucenika, postoji mogucnost organizovanja casova po smenama. Profesori su na raspolaganju da pomognu djacima oko skolskog gradiva ukoliko se ukaze potreba. U centru stranih jezika Kodi, profesori prate napredovanje djaka i o tome obaveštavaju roditelje. Nas cilj je da motivisemo ucenike da sa lakocom steknu znanje engleskog jezika.U tome nam pomaze i interaktivna tabla koja je ukljucena u nastavu stranih jezika. Casovi engleskog jezika traju 45min, organizovani su dva puta nedeljno, tokom raspusta nastava se ne odvija. Ukoliko je potrebno da se prati skolski program tj udzbenici koje deca rade u skoli, postoji i ta mogucnost radi lakseg savladavanja skolskog gradiva.

Rad u malim grupama (do 6 polaznika) se pokazao kao najefikasnije rešenje. Svakom je posvećena pažnja i bude dovoljno vremena u toku časa za svako pitanje ili sugestije.

Naš cilj u školi KoDi je da polaznici budu motivisani za rad, da razviju samostalnost u učenju, da dobiju samopouzdanje u govoru engleskog jezika kao i da brzo napreduju u sticanju znanja.

Individulne časove organizujemo po želji i potrebi polaznika . Casovi engleskog jezika u centru stranih jezika Kodi su u potpunosti osmišljeni prema potrebama polaznika i njihovim željama i obavezama.
U zavisnosti od interesovanja polaznika postoji mogućnost organizovanja nastave u prepodnevnim ili vikend terminima.
Centar stranih jezika KoDi organizuje kurseve engleskog jezika od početnog A1 do najnaprednijeg C2 nivoa.
Nastava u školi KoDi se odvija uz korišćenje savremenih originalnih materijala koji pružaju kako jezička tako i šira znanja o engleskom govornom području,kulturi i istoriji. U nastavu je uključena i interaktivna SMART tabla koja je trenutno svuda u svetu veoma popularna zbog mogućnosti koje pruža.

Cene casova engleskog jezika pogledajte OVDE

 

 

GALERIJA

 

Centar stranih jezika Kodi , Todora Toze Jovanovica 1,

Novo Naselje, Novi Sad

Kontakt : 064/571-65-25

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Casovi engleskog jezika za decu skolskog uzrasta

 • gojko

  Vrlo strucan profesorski kadar, interesantno da ih deca vrlo brzo zavole! Savremena skolica kompletno renovirana sa potpuno novim skolskim namestajem i prijatnim ambijentom.

 • Marija

  Zelim da pohvalim skolu i da kazem da sam prezadovoljna. Moje dete je krenulo ovog seprembra na casove engleskog i vec se primecuje napredak, u skoli daje odlicne rezultate, primetila sam da vode racuna da isprate skolsko gradivo kada imaju neki kontrolni u skoli. A sto je najbitnije ona je prezadovoljna i nastavnicom i casovima, kaze da joj casovi engleskog nikad nisu bili zanimljiviji. Super ste, samo tako nastavite!

 • Kodi Skola Post author

  Hvala na divnim komentarima! Zaista cemo se truditi da Vam ucenje stranih jezika ucinimo zanimljivijim i da kod nas u skoli puno toga naucite.
  Veliki pozdrav od svih profesora skole stranih jezika Kodi!

 • Gojko Bubalo

  Zavrsio sam osnovni kurs engleskog u ovoj skoli. Sve pohvale za pristup i metod i za nas odrasle. Obrazovan i strucan mladi kadar, prijatan ambijent i posvecenost profesora svakom polazniku. Bravo, svaka cast! Samo tako nastavite, zelim vam puno uspeha u radu!