Kurs nemackog jezika


Kurs nemackog jezika 

OPŠTE INFORMACIJE

Nemacki jezik se najcesce uci iz profesionalnih razloga - prilike za bolji posao ili uspesniju karijeru ili nastavak studija, otuda što se Nemacka smatra „ekonomskom lokomotivom" Evrope, a nemacke i austrijske firme najboljim poslodavcima. 

Skola stranih jezika Kodi organizuje kurseve nemackog jezika u skladu sa potrebama polaznika. Nemacki jezik je sve zastupljeniji i u osnovnim skolama tako se na kurs nemackog mogu prijaviti i deca kojima je potrebna pomoc u ucenju skolskog gradiva.

U zavisnosti od potrebe polaznika organizujemo:

  • Kurs nemackog za decu skolskog uzrasta u grupi
  • Kurs nemackog za odrasle u grupi
  • Intezivni kurs nemackog jezika
  • Individualni casovi nemackog jezika

 Nastava u školi KoDi se odvija uz korišćenje savremenih originalnih materijala koji pružaju kako jezička tako i šira znanja o nemackom govornom području,kulturi i istoriji. U nastavu je uključena i interaktivna SMART tabla koja je trenutno svuda u svetu veoma popularna zbog mogućnosti koje pruža. Naš cilj u školi KoDi je da polaznici budu motivisani za rad, da razviju samostalnost u učenju, da dobiju samopouzdanje u govoru nemackog jezika kao i da brzo napreduju u sticanju znanja.

Rad u malim grupama (do 6 polaznika) se pokazao kao najefikasnije rešenje. Svakom je posvećena pažnja i bude dovoljno vremena u toku časa za svako pitanje ili sugestije. Individulne časove organizujemo po želji i potrebi polaznika . Časovi u centru stranih jezika Kodi su u potpunosti osmišljeni prema potrebama polaznika i njihovim željama i obavezama. U zavisnosti od interesovanja polaznika postoji mogućnost organizovanja nastave u prepodnevnim ili vikend terminima.

Upis

Upis se vrsi tokom cele godine .Ukoliko se upisete do 15. septembra mozete ostvariti popust na kurs nemackog jezika u skoli Kodi. Mozete nam poslati prijavu putem sajta ili pozovite na telefon:  064/571-65-25

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *